dimecres, 19 de maig del 2010

Per la dignitat de la ciutat

En aquestes darreres setmanes, la nostra ciutat, Sant Feliu de Guíxols, ha estat l’escenari d’alguns fets que només podem qualificar de lamentables, indignes, vergonyants i més propis d’altres temps o latituds que d’una ciutat turística de l’Europa del segle XXI.

Fa un mes i escaig de l’aprovació de la moció de censura i de l’entrada del nou govern municipal; i fa un mes i escaig que l’ajuntament navega a la deriva, sense un clar projecte de ciutat.

Sant Feliu de Guíxols s’ha convertit en protagonista de les portades de diaris com El Punt o El Diari de Girona i hem aparegut al Telenotícies de TV3 o en diaris d’àmbit estatal com El País, pels escàndols i desgavells realitzats pels nostres governants. Aquesta és la trista i pobra imatge que estem donant a l’exterior... i és, clarament, un flac favor al sector turístic i comercial de la ciutat. Però no només estant malmetent el nostre futur econòmic, sinó que a més a més han esquitxat la nostra dignitat com a poble, el nostre orgull com a ganxones i ganxons.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya no permetrem que l’afany de protagonisme del regidor del grup d’AMICS Pere Luque segueixi embrutint el bon nom de la nostra ciutat, així com no oblidem quins han estat els que li han entregat les claus de la ciutat. Claudicant i agenollats han entregat el govern de la ciutat a aquest senyor a canvi de què? Del PODER, ja que el nou pacte de govern ha estat el pacte del PODER pel PODER. Si volien passar a la història ho han aconseguit però per a ser el pitjor govern local des del restabliment de la democràcia.

Volem cridar ben alt que no tolerarem actes tant lamentables com els que s’han dut a terme en les darreres setmanes, que deterioren la imatge pública de la ciutat i creen desafecció entre les ciutadanes i els ciutadans que cada vegada, amb accions com aquesta, desconfien més en les institucions que haurien de ser verdaderament democràtiques.

“No fem política, fem poble” deia l’eslògan d’aquest individu... però a quin poble es referia??? Al dominat per cacics que actuen a base de talonari? Al “de yo aquí mando y ordeno”? Al de no tots som iguals davant la llei? Al de o em votes o et quedes sense feina? Al d’on TOT es pot comprar???

LA DIGNITAT D’UN POBLE NI ES POT COMPRAR NI ES POT VENDRE!
LA CIUTAT ÉS DEL POBLE O NO SERÀ!

Esquerra Republicana de Catalunya, som un partit de persones íntegres, que fem POLÍTICA des d’una òptica republicana, d’esquerres i en favor de la llibertat nacional. Creiem per damunt de tot en la democràcia i la justícia social, fonaments del republicanisme que abanderem des de fa ja més de 75 anys. La defensa d’aquests ideals van conduir a la mort i a l’exili de molts dels nostres militants, com el mateix Josep Irla, i per tant, ara no ens arronsarem davant d’aquest aprenent d’en Julián Muñoz, inspirat en la pitjor versió d’en Berlusconi.

Per aquest motiu, el proper dissabte 22 a les 12 de migdia durem a terme una concentració davant l’ajuntament (Plaça del Mercat) per demanar als polítics de la ciutat dignitat i respecte als ciutadans i a les ciutadanes de Sant Feliu de Guíxols

PER LA DIGNITAT DE LA CIUTAT UNEIX-TE!

Dissabte 22 a les 12 del migdia
Concentració davant l’ajuntament (Plaça del mercat)